Kinderkerk

terug

Kliederkerk

Nieuws van de Kinderkerk

Tips

Hoi allemaal,

Het is vakantie! Even lekker bijkomen van een gek jaar met Corona, af en toe wel school, dan weer niet en thuis achter de computer les. Knap hoe jullie dat allemaal toch maar even volgehouden hebben. De kinderkerk hebben we afgelopen jaar via livestream gedaan, maar ook via filmpjes op deze website, via kadotasjes met verhalen en knutsels. Allemaal best leuk, maar wat hebben we jullie gemist. Gelukkig hebben we pas 3 x echt weer kinderkerk gehad.

Na de zomervakantie hopen we dat weer elke zondag te gaan doen. Op zondag 5 september ben je weer van harte welkom. 10.00 uur in onze kerk.

Hele fijne vakantie, geniet lekker en we hopen tot in september!

Groetjes van

Anja, Tamara, Elma en Jacqueline

Hier kun je de brieven lezen over wat we in en rondom de kerk organiseren.

Wat doen we in de kinderkerk?

De juf heet iedereen eerst welkom. Daarna collecteren we voor een goed doel. Elke week is een ander kind de collectant! We halen nu geld op voor kinderen in Nederland die met hun moeder in een speciaal opvanghuis wonen. Met ons geld kunnen zij, net als jij, toch fijn buiten spelen en kunnen er op het woonterrein speeltoestellen worden geplaatst! Elk jaar kiezen we met onze kinderen een nieuw goed doel!

Na het collecteren vertelt de juf waar het verhaal over gaat. Daarna gaan we met elkaar luisteren naar de avonturen die Jezus heeft meegemaakt en praten erover. Dan is het tijd om de handen uit de mouwen te steken. We gaan wat knutselen of een spelletje doen. Soms kijken we een filmpje of luisteren we naar een liedje dat bij het verhaal hoort. Het knutselwerk mag je natuurlijk mee naar huis nemen.

Tot slot danken we met elkaar God en gaan we weer de kerk in.

Zijn er nog andere activiteiten?
Jazeker. We hebben elk jaar tijdens de bijzondere christelijke feestdagen een project. Tijdens zo’n project zijn er vaak extra leuke dingen om mee te maken. Wat denk je bijvoorbeeld van paaseieren zoeken in de tuin bij de kerk of een lekker kerstontbijtje?! En we sluiten het jaar af met een uitje. Een klein feestje speciaal voor jullie.

We hebben afgelopen jaar ook een excursie in onze kerk georganiseerd en geknutseld voor het goede doel! Je ziet er is van alles te beleven!

Iedereen is welkom!
Er is nog veel meer te vertellen over onze kinderkerk. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Anja van den Bosch of Jacqueline Zwartbol. Dit kan via de mail

Of rechtstreeks met Jacqueline via mail Jacqueline is ook jeugdouderling dus ook voor andere vragen over ons jeugdbeleid kan je haar mailen.

Graag tot ziens!

terug