Zondagdiensten

Bij de kerkdiensten

Elke zondag bent u om 10.00 uur van harte welkom voor de kerkdienst. Afwisselend gaan de eigen predikant Margo Trapman en verschillende gast-voorgangers voor. In het preekrooster op de welkom pagina kunt u zien welke voorganger dienst doet.

Bloemen uit de dienst

Na de kerkdienst wordt een boeket  bloemen als hartelijke groet van de gemeente bij een gemeentelid gebracht. De ouderling van dienst vraagt tijdens de afkondigingen of iemand van de gemeenteleden de bloemen wil bezorgen.

Wanneer u iemand kent in de gemeente die wel een bemoediging kan gebruiken kunt u dit via onze contactpagina doorgeven. Of via Jennie van Rijswijk, telefoon: 073-5113478

Kerktaxi

Voor diegenen die niet op eigen gelegenheid naar de zondagse dienst kunnen komen is er in onze gemeente een kerktaxi. Deze bestaat uit een aantal vrijwilligers die u thuis ophaalt en na de dienst weer terugbrengt. Wanneer u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken neemt u dan tijdig contact op met de kerktaxi coördinator: Dhr. L. Siemons. Of via onze contactpagina.

Koffie of thee na de dienst

Op de eerste en derde zondag van de maand bent u van harte welkom na de dienst voor een kop koffie of thee. Er is gelegenheid om elkaar te ontmoeten en na te praten. Ook gasten zijn van harte welkom om na deze dienst te blijven koffiedrinken en kennis te maken met onze gemeenteleden. We ontmoeten u graag!