Kliederkerk

Hoi allemaal,

Op 27 maart gaan we op zoek naar sporen van Jezus. Wat vindt Hij belangrijk voor ons leven, welke woorden van betekenis kunnen we vinden? We gaan die middag van de ene naar de andere kerk lopend op zoek naar Bijbelse figuren. Wat kunnen zij ons vertellen over wat Jezus hen geleerd heeft.

We starten vanaf 13.00 uur in de Parochie Wonderbare Moeder met drinken en lekkers.

In of bij de parochie zijn al twee Bijbelse figuren te vinden en twee knutselkliederwerkjes te doen. En dan ga je in groepjes onderweg, samen met papa’s , mama’s, opa’s en oma’s. Onderweg naar de Open Hof zijn nog 5 andere Bijbelse figuren, kunnen jullie ze allemaal vinden? Belangrijk want van ieder persoon krijg je een woord mee. En als je alle woorden verzameld hebt dan kun je verder gaan knutselen, eten en drinken in de Open Hof. Het programma zal rond 15.30 afgelopen zijn.

Als het regent zorg dan voor een lekkere dikke regenjas en eventueel een paraplu …

De Kliederkerk is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar ( t/m groep 8 van de basisschool) en hun (groot)ouders. Ben je ouder dan 12 en lijkt je het leuk mee te helpen dan ben je ook van harte welkom, we kunnen altijd jullie hulp gebruiken!

Wij hopen jullie spoedig weer te zien!

Groetjes werkgroep Kliederkerk

namens alle vrijwilligers van Kliederkerk Drunen

Klik hier om naar de website van de kliederkerk te gaan.

We werken volgens de richtlijnen die het RIVM voorschrijft. Het is daarom belangrijk dat er 1 volwassen het kind begeleidt. U kunt uw kind ook afzetten en later weer ophalen. We zorgen voor voldoende begeleiding. Daarnaast vragen we iedereen vooraf in te schrijven via het mailadres kliederkerkdrunen@gmail.com.