Kliederkerk

Hoi allemaal,

Kom je ook kliederen? Samen met de collega’s van de protestantse kerk Drunen en de RK kerk in Drunen organiseren we 5 x per jaar Kliederkerk.

We starten altijd om 13.00 uur en het duurt tot ongeveer 15.00 uur. Dit seizoen vindt het plaats in Parochie Wonderbare Moeder in Drunen.

Kliederkerk is een gezellige bijeenkomst waar je heerlijk kunt kliederen & knutselen, naar een mooi Bijbelverhaal luistert en er lekker eten & drinken is.

De Kliederkerk is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar ( t/m groep 8 van de basisschool) en hun (groot)ouders. Ben je ouder dan 12 en lijkt je het leuk mee te helpen dan ben je ook van harte welkom, we kunnen altijd jullie hulp gebruiken! Per persoon vragen we een bescheiden entree van € 3 ter dekking van de kosten.

In 2022 staat de Kliederkerk gepland op zondag 27 november  aanstaande. Het thema is deze keer ‘bouw je je huis op een rots of op zand?’.

In 2023 hebben we deze leuke kliederkerken gepland op 29 januari, 26 maart en 4 juni. Via deze website houden we je graag op de hoogte.

Wij hopen jullie spoedig weer te zien!

Groetjes werkgroep Kliederkerk

namens alle vrijwilligers van Kliederkerk Drunen

Klik hier om naar de website van de kliederkerk te gaan.

Vooraf even laten weten dat je komt is fijn voor de organisatie. Dit kan via het mailadres kliederkerkdrunen@gmail.com Ook andere vragen kunt u hier stellen of via de jeugdouderling Jacqueline Zwartbol