Herfst in de Kerk

Helaas kan onze traditionele herfstfair dit jaar niet door gaan. Het is niet verantwoord om in buurthuis De Korf met zoveel mensen samen te komen. We hebben daarom een aantal alternatieven bedacht met als thema Herfst in de Kerk.

Het plan is om op 7 november, in de voortuin van onze kerk, een ‘kraampjes in de tuin’ evenement te organiseren en op 28 november een bingo-ochtend en –middag. Op onze flyer vindt u alle informatie. Helaas hebben we gisteravond (6 oktober) moeten besluiten om, in verband met het enorm toenemen van Corona besmettingen deze evenementen te verplaatsen naar het voorjaar. We betreuren dat enorm maar gezondheid en omzien naar elkaar zijn belangrijker! 7-11 en 28-11 gaan dus NIET door.

Wat dan wel?

Naast bovenstaande evenementen bieden we lekkere producten en mooie herfststukjes aan. U kunt via het bestelformulier of een mailtje naar herfstindekerk@protestantsekerkvlijmen.nl bestellen. We hebben van alles in de aanbieding, zoals puddingbroodjes en roomcroissants, speculaas en later in het jaar ook kerstbrood. Zie ook de bestellijst (herfst in de kerk). De uiterste besteldatum is 1 november aanstaande. Op zaterdag 7 november kunt u uw bestelling afhalen in de consistorie van de kerk. Lukt dat niet, vermeldt dat dan svp in uw mailtje/op het bestelformulier.

We zoeken nog vrijwilligers die een doos speculaas willen verkopen! Wie gaat deze uitdaging aan? Alles voor het goede doel!

Goede doel

Het prachtige houten interieur van onze kerk is aan renovatie toe. Dit gaat veel geld kosten en we willen met deze acties graag bijdragen aan het behoud van onze kerk met al haar bijzondere meubelen. Helpt u mee? Heel graag en dank alvast!

Heeft u vragen of opmerkingen? Mail dan svp even naar herfstindekerk@protestantsekerkvlijmen.nl U krijgt zo snel mogelijk een reactie van ons!

Hieronder enkele voorbeelden van herfststukjes

Hieronder het bestelformulier welke u digitaal kan invullen. Zie ook de bestellijst hierboven (herfst in de kerk). Scrol s.v.p. even naar beneden voor alle producten, prijzen en voorbeelden van de herfststukjes (let op: de foto’s zijn een indicatie van wat u krijgt en kunnen dus afwijken!)