Herfst in de Kerk

Helaas kan onze traditionele herfstfair dit jaar niet door gaan. Het is niet verantwoord om in buurthuis De Korf met zoveel mensen samen te komen. We hebben daarom een aantal alternatieven bedacht met als thema Herfst in de Kerk.

Het plan is om op 7 november, in de voortuin van onze kerk, een ‘kraampjes in de tuin’ evenement te organiseren en op 28 november een bingo-ochtend en –middag. Op onze flyer vindt u alle informatie. Helaas hebben we gisteravond (6 oktober) moeten besluiten om, in verband met het enorm toenemen van Corona besmettingen deze evenementen te verplaatsen naar het voorjaar. We betreuren dat enorm maar gezondheid en omzien naar elkaar zijn belangrijker! 7-11 en 28-11 gaan dus NIET door.

Wat dan wel?

Afgelopen weken hebben we veel bestellingen mogen noteren! Dank daarvoor. Zaterdag 7 november zijn er heel veel roomcroissants, puddingbroodjes, herfststukjes en speculaas opgehaald!

De actie is nog niet afgelopen. Tot 5 december kunt u nog speculaas en kerststollen bestellen. Vul svp onderstaand bestelformulier in. Na ontvangst krijgt u informatie ivm de betaling. U kunt uw bestelling op zaterdag 12 december tussen 10.00 en 12.00 uur ophalen bij onze kerk (adres: Grote Kerk 22, Vlijmen).

Goede doel

Het prachtige houten interieur van onze kerk is aan renovatie toe. Dit gaat veel geld kosten en we willen met deze acties graag bijdragen aan het behoud van onze kerk met al haar bijzondere meubelen. Helpt u mee? Heel graag en dank alvast!

Heeft u vragen of opmerkingen? Mail dan svp even naar herfstindekerk@protestantsekerkvlijmen.nl U krijgt zo snel mogelijk een reactie van ons!