Herfst in de Kerk

Herfst in de kerk

Leuke dingen voor het goede doel!  Helaas geen fair dit jaar maar wel de mogelijkheid om de kerk te sponsoren door de aankoop van heerlijke en mooie producten.

Bestel bij ons verrukkelijke puddingbroodjes of roomcroissants. Voor u gemaakt door onze bakker Gerard. Of versier uw huis met een prachtig herfststukje, boeketje of krans. Natuurlijk verkopen we ook dit jaar weer lekkere speculaas! En ook kerstbrood is weer te bestellen.

Hoe kunt u bestellen?

  • Stuur een mailtje naar herfstindekerk@protestantsekerkvlijmen.nl en vermeld s.v.p. daarin uw naam, telefoonnummer en bestelling
  • Print uw bestelling met vermelding van uw naam, mobiele nummer en doe het formulier in de speciale bus in de toren van de kerk in Vlijmen
  • Ga naar het bestelformulier herfst in de kerk hieronder te vinden

Na bestelling krijgt u van ons een bevestiging per mail met een bestelnummer en verzoek het bedrag van uw bestelling over te maken op de rekening van de kerk mét vermelding van uw bestelnummer!

De deuren van de kerk staan op zaterdag 13 november wijdt open en u bent tussen 10.00 – 14.00 uur van harte welkom om uw bestelling af te halen én/of  even rond te kijken bij een leuke, kleine uitstalling van rommelmarktspullen plus nog wat andere losse verkoop.

Combineer dat met het gezellig samen drinken van een kopje koffie/thee of limonade met een lekker stuk huisgemaakte taart.

Samen voor het goede doel! Doet u mee?

We kijken uit naar uw bestelling! U kunt tot 6 november bestellen!

Let op!

Uw bestelling is af te halen op zaterdag 13 november tussen 10.00 – 14.00 uur in onze kerk aan de Grote Kerk 20 in Vlijmen. Ingang via de Toren op het plein.

In overleg is bezorging aan huis mogelijk.

.

Alles voor het goede doel: de restauratie van het antieke houten interieur van de protestantse kerk Vlijmen

Heeft u vragen of opmerkingen? Mail dan svp even naar herfstindekerk@protestantsekerkvlijmen.nl U krijgt zo snel mogelijk een reactie van ons!