Aanmeldformulier kerkdienst

Onderstaande is voor nu niet meer van toepassing. U kunt tijdens alle kerkdiensten vrij binnen lopen, zoals u gewent was. Wel het advies om bij klachten thuis te blijven.

Nu er weer meer mensen naar de kerk kunnen komen is aanmelden met ingang van zondag 6 februari niet meer nodig. Wel dienen de overige regels nog in acht genomen te worden in de kerk: handen ontsmetten bij binnenkomst, anderhalve meter afstand houden, thuis blijven bij klachten en mondkapje op als u door de kerk loopt.

Online diensten de komende weken:
Zolang als de huidige strenge beperkingen duren en het advies is contacten zoveel mogelijk te beperken, zijn de kerkdiensten online. Mensen zonder internet mogen wel naar de kerk komen.

Niet alle zitplaatsen kunnen gebruikt worden vanwege de aan te houden 1,5 meter afstand tussen mensen van verschillende huishoudens. Dat betekent dat er ongeveer 14 mensen een dienst bij kunnen wonen. Daarom een vriendelijk doch dringend verzoek om u zoveel als mogelijk is van tevoren aan te melden. Dan weten de koster en anderen met hoeveel mensen ze rekening moeten houden. Dit kan via naardekerk@protestantsekerkvlijmen.nl  Of u belt naar Hanneke Steetskamp (tel. 06 248 335 65). Of u maakt gebruik van onderstaand formulier. Graag uw naam en het aantal personen op welke datum u naar de kerk toe wilt komen vermelden. Alvast bedankt!

Het mailtje zal tot 14 dagen na de opgegeven kerkdienst bewaard worden om vervolgens vernietigd te worden. Wilt u eerst telefonisch contact stuur dan a.u.b. een mail via onze contactpagina zodat wij u kunnen bellen en uitleggen hoe en wat.