Geen kerkdiensten in maart 2020

De komende zondagen, dat is 15, 22 en 29 maart en wellicht ook enkele in de maand april zullen er geen diensten zijn. Ook andere activiteiten gaan niet door.

De kerkenraad beseft dat dit een ingrijpende maatregel is maar vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en de zorg voor elkaar en vooral voor de verschillende gemeenteleden met een minder goede weerstand, is dit besluit genomen.

We geven hiermee gehoor aan de oproep van de Veiligheidsdiensten en het RIVM om een periode van sociale onthouding in acht te nemen. Die oproep is gedaan in het algemeen belang. Juist dat belang willen we ook als kerkgemeenschap dienen.

ALTERNATIEVEN VOOR ZONDAGOCHTEND

Omdat er komende zondag op vele plaatsen geen dienst gehouden zal worden, is er op zondagochtend vanuit de kapel van het dienstencentrum een korte viering met ds. De Reuver. Deze viering is op televisie te zien op NPO 2. Aanvang 9.30 uur

Via internet zullen er ook verschillende diensten te volgen zijn.
Drunen heeft een dienst via de kerkomroep met ds.  Bram Wassenaar. Aanvang 10.00 uur https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/21870

Kerkdienst Drunen van 22 maart 2020

Tilburg heeft een internetviering met ds. Otto Grevink, aanvang 9.30 uur. https://coronaviering.nl/

REAGEREN OF BEHOEFTE AAN EEN GESPREK

We hopen op begrip voor dit uitzonderlijke besluit en wensen een ieder wijsheid toe om ook zelf zo goed mogelijk met deze ontregelende situatie om te gaan.

Beterschap en sterkte voor wie zich niet fit voelt. Heeft u vragen of wilt u reageren, ik ben telefonisch zoveel mogelijk bereikbaar en een mail kan natuurlijk ook. Onder ‘contact’ kunt u de benodigde informatie vinden.

In Gods hand bevolen,

hartelijke groeten namens de hele kerkenraad, ds. Margo Trapman